Marknadsföring

och reklam i kombination

Eftersom vi är ett företag med verksamhet inom de mest olika branscherna, var det viktigt för oss att samarbeta med den reklambyrå som förstår oss och som vet vad som är viktigt. Ännu bättre är att ha denna reklambyrå inom företaget.  Ju större vi blir, desto större blir även uppgifterna med vård av företagets ansikte utåt och med extern kommunikation.

Vår marknadsföringsavdelning tar hand om allt som har med Brüning-gruppens kommunikation och med dess sätt att presentera sig själv att göra. Genom sin agilitet är marknadsföringsavdelningen samtidigt reklambyrå för externa kunder vilket då utgör ytterligare ett verksamhetsområde inom vår företagsgrupp.

Corporate

Nomen est omen, och först med det rätta paketet blir effekten på dina och våra kunder professionell. Imagen är till exempel  en viktig faktor vid rekrytering och vid värvning av kunder – i alla verksamhetsgrenar. Vi hittar färger och former, ger omfattande råd, sörjer för ett optimalt första intryck och skapar kampanjer som är skräddarsydda åt dig in i minsta detalj. 

Full service

Från visitkortet till webbplatsen, från företagsidentiteten till reklamfolie på bilarna, från mediatexter till professionella foton och ända till imagevideor erbjuder vi en omfattande portfölj. Våra mångåriga partner- och produktionsföretag eller Google-proffs kompletterar våra tjänster.

Sociala medier

Ett viktigt inslag när man bygger upp en image är medier som är underhållande och som förmedlar de önskade intrycken inom några få sekunder. Facebook, Instagram eller TikTok är idag nästan oumbärliga reklamplattformar. Oavsett om det handlar om hashtaggsanalys eller den dagliga vården av ditt konto – vi positionerar dig på bästa möjliga sätt i de sociala medierna.

Innehåll

Det behöver inte alltid vara ett komplettpaket, men den som vill göra reklam behöver innehåll i passande format och rätt form. Vi skapar texter, foton, videor och diagram för att förpacka ditt budskap på rätt sätt och förmedla det till motsvarande målgrupp. Vi integrerar din företagsidentitet och kryddar det hela med marknadsföringskunskap och professionalitet.