TEORI OCH PRAKTIK

Den perfekta kombinationen

KOMBINERAD UTBILDNING

Dubbelt så bra!

Vill du gärna studera, men är rädd för att det ska bli lite för teoretiskt? Då är en kombinerad utbildning den perfekta lösningen för dig. Här blandar du teori och praktik. Det blir aldrig långtråkigt, du kan tillämpa dina nyvunna kunskaper direkt, och din första yrkeserfarenhet får du på köpet! Hos oss blir du en del av företaget och verksamheten redan från början.

KOMBINERADE STUDIER

BUSINESS MANAGEMENT, B.A.

Utbildningen ges i samarbete med högskolan i Bremen, City University of Applied Sciences. Vi har ett samarbete med högskolan och tar hand om den praktiska delen av utbildningen.

Breda kunskaper

Utbildningen fokuserar på företagsekonomi med tyngdpunkt handel. Till detta kommer olika kompetenser som man förvärvar under utbildningen. Dels språkkunskaper som affärsengelska, och dels viktiga färdigheter som interkulturell kompetens, förhandlingsteknik, konflikthantering och medling – allt kombinerat med handelserfarenhet, personlig utveckling och internationell kompetens (i vissa fall utlandserfarenhet). Dessutom tas utmaningar som digitalisering, mångfald och hållbarhet upp.

UTBILDNINGENS

uppbyggnad

  • 7 terminer
  • Omväxlande teori och praktik, 3 månader i taget
  • Intensiv praktisk fas termin 5
  • Små grupper
  • Examen: Bachelor of Arts (B.A.)

 

I tillägg till en Bachelor of Arts-examen (B.A.) kan man vid handelskammaren i Bremen utbilda sig till administratör inom området grossist-/utrikeshandel, samt ansöka om behörighet att utbilda andra.

Så här fungerar det ...

Din ansökan

Skicka din ansökan i digital form via e-post till: career@bruening-group.com

Observera: Ansökningar i pappersform returneras inte.

Vi behöver följande av dig:

– Kort personligt brev

– CV i tabellform

– Intyg om högskolebehörighet från gymnasium eller yrkesgymnasium (studentexamen) 

– Eventuella intyg på praktik du har gjort och som är relevant

Har du frågor?

Du är alltid välkommen att höra av dig om du har frågor. Självklart kan du även ringa oss innan du skickar din ansökan. Maren Schumacher svarar gärna på dina frågor.

Tel. +49 421 64361 164

PRAKTIKPARTNER

av IU International University

Vi är praktikpartner för det dubbla studieprogrammet vid IU International University. IU är Tysklands största universitet, statligt godkänt och systemackrediterat av FIBAA.

 

Ansök redan nu!